tirsdag den 8. marts 2011

Happy Womens DayTo celebrate the international womens day today I was looking in my files for pics best suited - most feministic I guess.. A project I did last spring about women-beards, crochet in coton.. Appart from that I didn't do much to celebrate since I am lying here - Did you guys do anything?

7 kommentarer:

linda; sagde ...

jeg glemte det lidt. men vi snakkede om porno ved dagens redaktionsmøde - tæller det? vi prøvede ellers at fastholde, at kvinderne på kontoret havde ret hele dagen, og at vi aldrig skulle barbere os under armene igen. men det lykkes ikke rigtig. den lille pige med skægget ønsker jeg mig.

We Blog Artists sagde ...

I had no clue we even had a day for US!
Thanks for posting 2 very cute and strong photos!
hugs
Char,x

Lisa Kjellerød sagde ...

I did not do much to celebrate, made a home made pizza, and drank a gin & tonic!

Karla og Ditte sagde ...

Tjek vores blog for at se, hvad jeg lavede. Tror du vil være fan af Kussomaten;)

Ditte

Karla og Ditte sagde ...

Ps. Fede billeder med kropsbehåring af garn!

Ditte

kongemor sagde ...

Rest rest rest, og husk også lidt genoptræning:) så er du snart frisk igen. Min kampdag blev brugt derhjemme med at lave babymos i lange baner, sy nyt tøj til Knud og ellers bare hygge. Ikke rigtig i kampdagens ånd, I know, men heldigvis er det kun mig selv der bestemmer, og selv om det krævede tilvænning, føler jeg mig nu heldig, at jeg har tid til at være på barsel.

Anonym sagde ...

I never really did anything to celebrate Woman's day... and I never thought about it! Maybe next year I'll do something exciting.