fredag den 25. februar 2011

Paris Fashion
Found my new favourite dress for 5 € in a thrift shop in Paris :-)
**********************************************************************************************************
Linda: Ja ser du.. Det er fordi jeg mugligvis skal performe/lave kål folkekøkken på Roskilde(krydser finger) Og så er kransene forhåbentlig en del af menuen :-) Og ja ud med sort/hvid, ind med fremtiden!
Anne Kristine: Ja og super nemt med tumblr.. Instagram er helt fjollet sjovt.. Føler mig som om jeg lever i 70'erne :-)
Kongemor: Ja det er rigtigt de har faktisk ret mange øko ting..! og Fairtrade halløj - og det bedste af det hele er at de altid skriver et stort V når tingene er vegetariske! Hurra for billig god shopping! Så du forresten det Westin link jeg snakkede med Jacob om?? Det er så luxus-til ingen penge nice!
Birthe: Ja det fik mig virkelig til at tænke over hvad det egentligt er jeg blogger om og de blogs jeg læser for den sags skyld. Sandt, det er hverdag - og den inspiration vi finder rundt omkring os. Men syntes nu heller ikke vores blogs rammer begrebet modeblogs - det er mere noget inspirations agtigt, ikke? eller hvad fortæller du andre folk som ikke læser blogs, du blogger om: hverdagen? Ser ihvertfald ikke mig selv som neokapitalistisk feminist - så skulle ihvertfald ha flere penge :-)
Fasterfis: Ja netop vi kan sku så meget.. Nyder det i fuldedrag og ville endda ønske vi fik flere af sådan nogle seminare.. men det har nok noget med penge af gør, som alt andet her på skolen:-)

7 kommentarer:

whitney sagde ...

oh my goodness, it's so beautiful. and what a good deal!

We Blog Artists sagde ...

Emilia...the dress is beautiful!
Off to check out your Photstream.
HUGs and a great weekend.
Char.x

Hazel sagde ...

Hold da op, hvor er den fin!

Apropos neokapitalistiske feminister... Nja, not so much. Altså, det er vel rigtigt nok, at en god blog går ud på at have noget, andre ikke har, men det kan jo også bare være et lidt mere rose-tinted syn på livet, end man har p.t. Alt, der inspirerer, er vel i princippet noget, man ikke havde før? En ny tanke, et nyt perspektiv... Ellers ville det vel ikke inspirere?

millo sagde ...

Hejsa!
har lige et lille spørgsmål, som jeg håber du vil svare på!

jeg står og skal til at søge ind på enten dks designskole eller kolding. og det er så her, jeg har brug for din hjælp.. jeg vil søge ind på tekstillinjen og min ide er at søge 1. prioritet på dks, men kunne godt tænke mig at høre dit grundlag (opfattelse af begge skole evt) for at flytte fra kbh og til kolding :-)

du må gerne skrive svar til min mail (hvis du overhovedet har tid og lyst til at svare)

:-)

millomillovic@gmail.com

mvh mille

kongemor sagde ...

Har set det, og det ser lækkert ud, tror faktisk måske vi ender med at tage derned. Hvis vi gør, må du fortælle alle de hemmeligheder du kender om Warzawa :)

Birthe; sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Birthe; sagde ...

Ha ha - neokapitalistisk feminist ser jeg heller ikke mig selv som. Jeg ser også blogs som vores som en slags inspirationsblogs med udgangspunkt i hverdagen - hvor hverdagen ikke handler om dyre designerkøb - men godt kan indeholde køb alligevel. Ligesom din kjole her ovenover, som jo er mægtig fin og giver mig lyst til at kigge i genbrugsbutikker, når jeg skal til Paris