fredag den 21. maj 2010

KATES JOINT
Went out for dinner tonight with my friend Nana. For all you people in Copenhagen out there you really have to try this place; Kates Joint in blågårdsgade. Nana had tofu/vegetables/satay sauce (second pic) and I had lenthils/coconut/lemongrass (third pic). Don't worry there was loads of meaty dishes!!

Maybe not my most esthetic meal, but it was so good - we could even choose brown rice for our meal - and best of all; it was cheap - and the house wine was great!
Very recomendable..

7 kommentarer:

azadeh sagde ...

Kære Emilia,

det vel ikke godt, at der var kødretter? Skulle vi netop ikke tage at få folk i en retning er bedre for alle også for jorden? Det er selvfølgelig ikke alle, der kan blive vegetaer fra den ene dag til den anden, det er noget man skal vende sig til, men jeg mener det ville være bedre ikke at fokusere på kødet, det er vel også en af grundene til at du har valgt noget andet end kød. Eller tager jeg fejl? Jeg valgte først at blive vegetar for 3 år siden, hvor spørgsmålet pludselig bød sig som relevant, hvorfor spiser du kød? Nu er jeg ligeså veganer, da det for mig er det bedste. Der er så mange rigtig lækre og gode ting man kan vælge frem for kød, som du selv viser her, Soja og linser og der findes quoan osv.. I det her du skriver opfordre du til noget som jeg, nej jeg stiller det som et spørgsmål, holder du ved dette spørgsmål ikke noget i live, som du mener vi skal væk fra? Camilla (Van norde) anbefalede din blog, da hun sagde, at du havde nogle rigtig gode ideer til opskrifter, jeg glæder mig til at kigge nærmere på den. I ønsket om en dag med eventyr og oplevelser Alt det bedste Azadeh

kristina - no penny for them sagde ...

i love places like that!

mette/ungt blod sagde ...

Jeg elsker Kates joint! sådan et hit! også deres mad fra Go Away som heldigvis ligger lige i nærheden er rigtig godt!

Linda sagde ...

Det vil jeg prøve. Jeg har faktisk aldrig lagt mærke til stedet, selvom jeg er i gaden flere gange om ugen. Jeg plejer at nyde godt af Cafe N's vegetarmenu og SU-venlige priser.

isabelle sagde ...

The third pic reminds me indian food ... looks delicious

Marion sagde ...

seems really good !

**WE BLOG ARTISTS** sagde ...

YUM it all looks SO good!
Char.x.