søndag den 9. maj 2010

Spaghetti Bolognese with NOT-cheese...


Instead of using meat replacements like tofu or seitan i discovered that CARROTS and KIDNEY BEANS after a few secs in the foodprocessor makes exelent minced meat when making pasta bolognese..

Just sauté ::ONION::and::ZUCCHINI:: as normal, then add the "CARROT-BEAN-meat"::::::::TOMATOES::::TOMATO PURÉ:::::FRESH HERBS:::::GARLIC:::::a bit of SOY and BALSAMIC VINEGAR:::::SALT and PEPPER(If you have WINE, that's really good aswell) Let it simmer for about 20 min.

M is very oppose to me calling it parmigiano, so I will try not to:-) But i use this as a parmigiano replacement on my pasta..
I mix about one cup og lightly toasted ::::::SASAME SEEDS::::::: and one cup of ::::::NUTRITIONAL YEAST::::: in the food processor, ad a bit of SALT and then.. thats it... Enjoy..

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Meget kreativ sauce, der ser virkelig lækker ud. Retten er tilføjet på madplanen. Det er simpelthen skønt med al den madinspiration. I øvrigt må jeg også prøve din ikke-ost-erstatning. Herhjemme har vi nemlig et voldsomt overforbrug af friskrevet parmesan.

Marion sagde ...

yumm !

Brit sagde ...

Mmm now that's a great idea to substitute meat by carrots and kidney beans!

schorlemädchen sagde ...

oh wow that looks delicious...and it does look indeed like parmigiano : )

Maja B sagde ...

Det er så lige blevet vores ynglings ret!
-ikke fordi den vegetarisk, men fordi den kan laves af det, som jeg altid har på lager, og det er der brug for når har en travl hverdag på landet, med langt til købmand...
Så tak for den!