torsdag den 4. august 2011

/// iPhone eVeryday 2///


The other day I meet one of my readers!! She works at a magazine and wanted to do somthing with Kålkællingerne.. Well any way - it was a first for me - and it was so nice! I know people follow my life and all, but suddenly there was a face to one of the 'hits' on the page :-)
Have you guys meet any fellow bloggers?

5 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

jeg har desværre ikke mødt nogen endnu i den virkelige verden. Men jeg føler efterhånden, at der er flere jeg kender rigtigt godt efter at have skrevet, blogget og fulgt med i deres liv. Og følger man ikke også med i blogs, som man kan relatere til, og som man deler interesser med?

PS. kagerne på de billeder ser UHMN ud!

Malene sagde ...

Jeg har endnu tilgode at møde mine medbloggere, men der er da nogle, man nærmest føler er blevet ens venner, så det kunne da være sjovt at se, om det ville holde stik i den virkelige verden.

Ditte sagde ...

Jeg har faktisk mødt et par stykker, og det var mægtig skægt:)
Er det dig, der har været oppe og skrive PROVINS på muren? Det gjorde mig sindssygt nysgerrig, og jeg MÅ bare vide det...

We Blog Artists sagde ...

No...not yet...I would like to though.

LOVE the PROVINS at the top of the building!
HUGS
Char.x

Sandra sagde ...

Jeg mødte en i sidste uge der havde fundet sit nye job igennem et link på min blog, og hans chef var så glad for ham at han gav mig et kram da han hørte det. Bliver det bedre end det?