søndag den 18. marts 2012

VEGGIE-FRIENDS


I was watching DR2 just now - they had this really nice dokumentary kødland on. I then remembered that i have my "vegetarian bithday" comming up -- April 1st! As I tried to come op with a guestlist for this event, it dawned on me --- I have absolutely no vegetarian friends!!
How have I managed to steer clear of my own people for so long!? Maybe it's time to try to become a bit more organised about my lacking veggie-social-life - .. Join Vegetarforeningen or something, are any of you guys members??
Well, my boyfriend has a collegue who's a veggie, maybe I should invite him the 1st :-) Thats a start right??

PS the ice-cream is simply frozen bananas, a bit of mellon with vanilla - cocnut and goji!

4 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Vi kan vel være en slags vegetariske virtuelle venner... ;)

Er du egentligt ikke veganer?

PROVINS sagde ...

JUHU PILLE!! - så er du hermed nr et på listen
-- Jo altså det var jeg i et årstid, men så blev jeg kæreste med en hvis islandsk herre, som bestemt ikke syntes om min veganer-vane.. Så endte det med jeg tog mere og mere hensyn.
Jeg lever næsten vegansk igen - men ikke nok til at jeg ville kalde mig helt veganer igen - jeg holder fx stadig rigtig meget af gedeost og hjemmerørt mayo:-) Er du i vegeforeningen??

fasterfis sagde ...

Næh, det er jeg faktisk ikke. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg skulle være det. Hvad tanker har du om, at blive medlem? Kunne jo være at det kunne give et eller andet.

Jeg er ikke i nærheden af veganer, jeg er for glad for ost. Men jeg har bestemt vaner der gør at folk tit spørger om jeg har tænkt mig at blive veganer.

Hehe, jeg tænkte også at det var sjovt at the totally meatlåååver og veganeren havde fundet sammen, dengang.

linda; sagde ...

æv, jeg kan kun være din øko-ven. men det vil jeg til gengæld virkelig gerne være. tilsat kål eller veggie-is! mmh.