fredag den 28. oktober 2011

///// Marmelade and Kisses /////


I sort of don't know whats up with me at the moment! I am cutting classes and all I feel like doing is staying at home and pretend to be a homemaker...
Yesterday in my hausfrau-state-of-mind I made plum marmelade and baked cinamonbuns.

(for a guy I really like)

<3

**************************************************************************************
ALLESAMMEN: Elsker hvordan i allesammen får koppe forbud af jeres kærester!! Det er jo sååå sjovt!! Så vil jeg skynde mig at samle på så mange kopper som muligt mens jeg stadig selv, er mig selv :-)
Michelle: Jo det tror jeg bestemt du kan; Itala skulle også ha et outlet deroppe hvor man vidst skulle kunne købe billige mumi-kopper! Det gad jeg skisme godt!! GOD TUR - heldige asen!
Marian N. Larsen: Uh den version skal jeg også prøve!! Det er så fedt med hurtige pasta retter, som man bare lige kan smække sammen - og parmesan får jo ligesom alt til at virke eksklusivt!!
Tiziana // Sweet Petroleum : Thanks :-)
Li: Sejt du har tjekket det ud! Man bliver jo hocked af sådan noget serie værk! Og det var så lidt ;-)

5 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Jeg var lidt skuffet i Ittalas outlet, hvor tingene slet ikke var outlet billige. Og så ligger det et godt stykke ud af byen i et outletcenter, der ikke var sådan helt vildt spændende. Kom ikke hjem med masser af billige mumikopper- desværre... For de er fede!!!

Kaylovesvintage sagde ...

looks yum

steph. sagde ...

ah, i'm feeling a bit 'lost at sea' too! maybe baking would help! i'd love to see your cinnamon bun recipe one day..

Ida Thue sagde ...

Det ser lœkkert ud - bestemt en fridag vœrd ;-)

Michelle sagde ...

Kender det godt, når man går i haus-frau mode. Har også selv lavet marmelader på det seneste, og næste projekt er gud-hjælpe-mig at sylte rødbeder.

Og tak for "god tur". Glæder mig også :) og overvejer lidt det outlet, selvom jeg kan læse mig til, det vist ikke er det helt store. Men jeg satser nu stadig kraftigt på at score en del mummisager.