onsdag den 25. august 2010

REPLIES


Tofu thinks she is a very big dog

***************************************************************************************
METTE : Ja det er sådan et sjovt produkt - normalt er jeg slet ikke til remakes af the real deal, har sågar set vege-weinerschnitzel, ad :-) - men det er jo så sjov at der er nogen der har udviklet det, tænkt det var nødvendigt i denne verden, også rent faktisk sat det på markedet :-)
LINDA: Nej man kan desværre ikke bare købe brødet... jeg giver son regelt gæster et med hvis de spørger, men det er ikke altid der er nok til bare at give væk... Er det bondebrødet eller foccacia'et du er vild med?? Det kunne jo være jeg kunne lokke lidt opskrift ud af kokkene :-)
HELLO TIGER: Yes it is such a shame it has to be so expensive - and hard to get - Sweden was amazing for vegetarians, we could buy everything - you are so lucky overthere!!
MALENE: Ja ferie er så dejligt! Men hvis den blev holdt året rundt ville den ikke være ligeså skøn :-)
IDA: Åh jeg håber du har fået guflet så mange hotdogs i dig mens du var i DK!! Har nu også hørt at hotdogsne i Island skulle være helt vilde - med lammekød og alt muligt, fik du en der??
ET LILLE OEJEBLIK: Ja det er så rigtigt, sjældent har min seng været så blød og dejlig som den var da vi kom hjem! For ikke og tale om det mest himmelske bad nogensinde!!
KRISTINA: Tak skal du ha :-) Jeg er også helt forelsket!!
WHITNEY: Yes, and even just taking these pictures was so hard! She was crazy - just running around as if she was on fire!! And thanks for stopping by, I have already been at your lovely blog :-)
BRIT: Oh I suppose it is even harder to give Mr. George a bath!! He is so big compared to Tofu :-)
DITTE: Tak <3
SANDRA HØJ: Det gør vi!! Er efterhånden af den overbevisning at det er en menneskeret at få en hund :-)

5 kommentarer:

**We BLOG ARTISTS** sagde ...

so cute!
HUGS
Char.x

Aga sagde ...

It looks like they are dancing!

**We BLOG ARTISTS** sagde ...

Hej, do you know a great Danish online kitchen shop?
My Mum is heartbroken(a little exagerated maybe) that I lost her potato skewer (stainless steel 8" round skewer) she says you can ONLY find them in Danmark!
HELP me please:-)
CHar.x

Linda sagde ...

Tak for dit svar. Åhhj, jeg vil være din gæst på restauranten. Jeg kunne lide begge brød, men især deres foccacia var ret fantastisk. Hvis du lokker det ud af kokkene overfalder jeg dig med KRAM!

Ulrika sagde ...

Naaah! Det tror nog alla små hundar verkar det som :)